Смелият българин Иван Калчев-Глиги от доста време вече е част от

...
Смелият българин Иван Калчев-Глиги от доста време вече е част от
Коментари Харесай

Българин от международния легион в Украйна би шута на троловете и отправи послание

Смелият българин Иван Калчев-Глиги от много време към този момент е част от интернационалния легион, който пази Украйна от съветската окупация. Той пусна своя фотография с оръжие, само че по обясними аргументи скри точното си местонахождения. Глиги , който у нас стана прочут с митингите си против предходната власт, в този момент насочи обръщение:

Здравейте и честита пролет!

Тук времето се смени тъкмо по календара и за един ден измежду изсъхналите треви прокараха нови зелени стръкчета.

Всички легионери сме живи и здрави, и както към този момент писах - в нашето поделение се събрахме няколко българи. Видяхме и още, които не са при нас.

Досега нямах доста време за писане и фотоси, само че отсега нататък ще виждам да пиша по-често. Естествено, няма по какъв начин да обявявам нищо, което да може да се свърже с местонахождение, нито имена, цифри, или тактическа информация.

За вас може да не е явно, само че аз не обявявам персонално в страницата си, а съм я оставил на различен човек да я управлява. Съответно и българският ми телефон си остана в България, тук съм с локален, а в персоналния си профил във фейса не се вписвам изобщо. Който желае да се свърже с мен - ще откри през кого от общите ни другари.

Мислех да оставя троловете да се излагат в мненията под моите статуси, само че наподобява прекаляват, тъй че отсега нататък мненията ще са спрени.

Здраве, мощ и разсъдък на всички българи, и не оставяйте емигрант без заслон, храна и прегръдка! Настоявайте страната незабавно да опрости административните процедури по приемането, настаняването и наемането на работа на бежанци. Освен облеклата и памперсите, помислете какво можете да дадете на съответен човек или семейство - не просто покрив и храна, а най-много човечност, топлота и приемане.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР